Προσφορές του ξενοδοχείου Manis Inn στην Πάρο
Check Availabilty & Book Online
Γλώσσα: English Language Ελληνική Γλώσσα français

Το Manis Inn είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα, στην Νάουσα της Πάρου, που προσφέρει διαμονή σε δωμάτια αμφιθεατρικά χτισμένα γύρω από την πισίνα και στο παρακείμενο κτίριο που συνδέεται με ένα ιδιωτικό μονοπάτι.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν καινούργια κρεβάτια και ανακαινισμένα μπάνια. Πρωινό σε μπουφέ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Deluxe δίκλινα δωμάτια Κεντρικό Κτήριο - Πλήρως ανακαινισμένα για το 2019: Κλιματιζόμενα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα και διαθέτουν Queen size διπλό κρεβάτι, φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο, LCD τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα το μπαλκόνι διαθέτει θέα στη θάλασσα ή στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο ή στην πισίνα. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Deluxe Τρίκλινα Δωμάτια Κεντρικό Κτήριο - Πλήρως ανακαινισμένα για το 2019: Κλιματιζόμενα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν 3 άτομα και διαθέτουν φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο, τηλεόραση LCD και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κατά την κράτηση, το δωμάτιο θα διαθέτει είτε ένα queen size διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι ή 3 μονά κρεβάτια. Tο μπαλκόνι διαθέτει θέα στη θάλασσα ή στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο ή στην πισίνα. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τετράκλινα Studio Κεντρικό Κτήριο - Πλήρως ανακαινισμένα για το 2019: 2 κλιματιζόμενα στούντιο, το καθένα φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα, τα οποία διαθέτουν ένα Queen size διπλό κρεβάτι, ένα χτιστό μονό κρεβάτι και ένα πτυσσόμενο μονό κρεβάτι. Τα τετράκλινα στούντιο προσφέρουν μια μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο, τηλεόραση LCD και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Το ένα στούντιο βρίσκεται στο γρασίδι μπροστά στη παραλία, ενώ το άλλο βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας και διαθέτει μπαλκόνι με θέα στην πισίνα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι μικρές κουζίνες είναι κατάλληλες μόνο για την προετοιμασία σνακ και δεν είναι εξοπλισμένες για παρασκευή γευμάτων. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Junior Σουίτα Κεντρικό Κτήριο - Πλήρως ανακαινισμένη για το 2019: Διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα Queen size διπλό κρεβάτι και ένα δεύτερο δωμάτιο με ένα χτιστό μονό κρεβάτι και ένα πτυσσόμενο μονό κρεβάτι. Στο δεύτερο δωμάτιο υπάρχει μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. Η Σουίτα προσφέρει τηλεόραση LCD καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μικρή κουζίνα είναι κατάλληλη μόνο για την προετοιμασία σνακ και δεν είναι εξοπλισμένη για παρασκευή γευμάτων. Αυτή η κλιματιζόμενη σουίτα βρίσκεται στον επάνω όροφο και διαθέτει μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και στην πισίνα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 ενήλικες ή 1 ζευγάρι και 2 παιδιά. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Deluxe Σουίτες - Κεντρικό Κτήριο: Με μια ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα και ένα υπνοδωμάτιο με μικρή κουζίνα, η Deluxe σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα. Η σουίτα διαθέτει τηλεόραση LCD, φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μικρή κουζίνα είναι κατάλληλη μόνο για την προετοιμασία σνακ και δεν είναι εξοπλισμένη για παρασκευή γευμάτων. Αυτές οι κλιματιζόμενες σουίτες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κατά την κράτηση, προσφέρουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο ή στην πισίνα. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Deluxe Σουίτα με 2 Μπάνια - Κεντρικό Κτήριο: Αυτή η κλιματιζόμενη σουίτα διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, υπνοδωμάτιο με μικρή κουζίνα και δύο ιδιωτικά μπάνια με ντουζιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 4 άτομα και είναι εξοπλισμένη με τηλεοράσεις LCD, φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. . Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μικρή κουζίνα είναι κατάλληλη μόνο για την προετοιμασία σνακ και δεν είναι εξοπλισμένη για παρασκευή γευμάτων. Η Deluxe Σουίτα βρίσκεται λίγα σκαλοπάτια πάνω από το ισόγειο και διαθέτει μεγάλη βεράντα με θέα στην πισίνα. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Παραδοσιακά Δίκλινα Δωμάτια - Κτήριο Παραρτήματος: Βρίσκονται στο κτήριο του παραρτήματος, μόλις 40 μέτρα από τα κεντρικά κτήρια. Αυτά τα κλιματιζόμενα στούντιο μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα και διαθέτουν Queen size διπλό κρεβάτι, μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο, τηλεόραση LCD, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Τα παραδοσιακά δίκλινα δωμάτια βρίσκονται στον μεσαίο όροφο και προσφέρουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Παραδοσιακά Τρίκλινα Δωμάτια - Κτήριο Παραρτήματος: Βρίσκονται στο κτήριο του παραρτήματος, μόλις 40 μέτρα από τα κεντρικά κτήρια. Κλιματιζόμενα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν 3 άτομα και διαθέτουν μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο, τηλεόραση LCD, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κατά την κράτηση, τα δωμάτια προσφέρουν είτε ένα Queen size διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι ή 3 μονά κρεβάτια. Τα παραδοσιακά τρίκλινα δωμάτια βρίσκονται είτε μερικά σκαλοπάτια πάνω από το ισόγειο και διαθέτουν βεράντα με θέα στην αυλή ή σε ψηλότερο όροφο και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οικογενειακά Στούντιο - Κτήριο Παραρτήματος: Βρίσκονται στο κτήριο του παραρτήματος, μόλις 40 μέτρα από τα κεντρικά κτήρια. Με ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και ένα υπνοδωμάτιο με μικρή κουζίνα τα οικογενειακά στούντιο μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Τα οικογενειακά στούντιο διαθέτουν μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση LCD, φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μικρή κουζίνα είναι κατάλληλη μόνο για την προετοιμασία σνακ και δεν είναι εξοπλισμένη για παρασκευή γευμάτων. Αυτά τα κλιματιζόμενα στούντιο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κατά την κράτηση, βρίσκονται είτε μερικά σκαλοπάτια πάνω από το ισόγειο και διαθέτουν βεράντα με θέα στην αυλή ή σε ψηλότερο όροφο και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οικογενειακό Στούντιο με 2 μπάνια & Θέα στον Κήπο - Κτήριο Παραρτήματος: Βρίσκεται στο κτήριο του παραρτήματος, μόλις 40 μέτρα από τα κεντρικά κτήρια. Με ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, ένα υπνοδωμάτιο με μικρή κουζίνα και δύο ιδιωτικά μπάνια με ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών, αυτό το στούντιο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα και είναι εξοπλισμένο με τηλεοράσεις LCD, φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μικρή κουζίνα είναι κατάλληλη μόνο για την προετοιμασία σνακ και δεν είναι εξοπλισμένη για παρασκευή γευμάτων. Το κλιματιζόμενο στούντιο βρίσκεται λίγα σκαλοπάτια πάνω από το ισόγειο και διαθέτει βεράντα με θέα στην αυλή. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οικογενειακό Στούντιο με 2 μπάνια & Θέα στη Θάλασσα - Κτήριο Παραρτήματος: Βρίσκεται στο κτήριο του παραρτήματος, μόλις 40 μέτρα από τα κεντρικά κτήρια. Διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και υπνοδωμάτιο με μικρή κουζίνα, δύο ιδιωτικά λουτρά με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση LCD, φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η μικρή κουζίνα είναι κατάλληλη μόνο για την προετοιμασία σνακ και δεν είναι εξοπλισμένη για παρασκευή γευμάτων. Αυτό το κλιματιζόμενο στούντιο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα και βρίσκεται στο μεσαίο όροφο με μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οικονομικά Δωμάτια- Κεντρικό Κτήριο & Κτήριο Παραρτήματος: Τα οικονομικά δωμάτια είναι standard δωμάτια με μονά κρεβάτια που δεν προσφέρουν βεράντα ή συγκεκριμένη θέα από το παράθυρο. Τα οικονομικά δωμάτια βρίσκονται στο πλάι των κτηρίων στο ισόγειο και προσφέρουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.